Cautare

6267 de rezultate pentru "miercuri 03 06 2009" (7.02 secunde)
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a invocat, miercuri, un viciu de fond al legii privind reducerea TVA-ului la alimentele de baza la 5%, sustinand ca aceasta nu a trecut si pe la Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat sambata, la Iasi, ca Bugetul de Stat pentru anul 2009 va fi prezentat saptamana viitoare in Parlament, dupa ce documentul va fi aprobat in sedinta de Guvern, programata miercuri, 22 octombrie.
Mass-media a ajuns pentru prima data in topul celor mai corupte institutii, potrivit Barometrului Global al Coruptiei 2009, lansat, miercuri, de Transparency International, din cauza politicilor editoriale partizane.
Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
Desi pentru "orice roman" amintirea de pe 6 decembrie 2009 este "una dureroasa", a spus Victor Ponta, miercuri, in sedinta interna, PSD nu a discutat despre Mircea Geoana, ci despre prioritatile partidului:
20/2009 care prevede reorganizarea unor unitati din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) va fi retrasa de la promulgare, in urma solicitarii facute de comun acord de presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Toni Grebla, si ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas.
Basescu a anuntat cu voce tremuranda ca va avea miercuri o "interventie" cu romanii Cu ocazia depunerii juramantului de catre noul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, presedintele Traian Basescu a rostit marti primul discurs in care a facut referire la protestele care au debutat in urma cu 13 zile.
Norvegia va acorda Romaniei circa 100 de milioane de euro pentru proiecte in domeniul sanatatii, industriei si protectiei copilului, care trebuie intocmite pana in mai 2009.
Chiar daca se preconiza inca de la inceputul anului ca 2009 ar putea fi unul secetos, guvernantii au asteptat ca seceta sa se instaleze pentru a lua in calcul o strategie a sistemelor de irigatii.
Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta informeaza persoanele fizice si juridice care detin in proprietate sau folosinta spatii de cazare in Mamaia, cat si proprietarii spatiilor de locuit din statiune ca, miercuri, 15 iulie 2009, este ultima zi in care pot depune, in termenul legal, declaratiile anuale in vederea stabilirii taxei pentru irigatii spatii verzi.
De asemenea, Ioan Talpes, fostul sef al SIE a relatat cum a reusit Traian Basescu sa scape de Dosarul Flota cu ajutorul PSD Intr-o declaratie facuta in anul 2009, presedintele Traian Basescu a afirmat ca primul contact cu Puiu Popoviciu l-a avut pe vremea cand era primar al Capitalei, informeaza Romania TV "L-am cunoscut la primarie cand a prezentat programul de investitii in nord", declara presedintele Basescu pentru Pro TV, in martie 2009.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 16 iulie cu oameni de afaceri cehi si romani, in cea de-a doua zi a vizitei de stat pe care o efectueaza in Republica Ceha.
Lucrarile la cablul electric submarin intre Romania si Turcia vor incepe in 2009. ... "Am stabilit o formula noua de abordare a studiului de fezabilitate", a declarat miercuri Razvan Purdila, director in cadrul Transelectrica.
Potrivit unui comunicat de presa remis miercuri publicitatii, europarlamentarul PNL Adina Valean si-a prezentat, marti, raportul reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming in fata plenului Comisiei de industrie, cercetare si energie a PE.
Romania s-a clasat pe locul doi in UE dupa cresterea medie a inflatiei din intervalul iunie 2009 - iulie 2010 fata de precedentele 12 luni - indicator care determina stabilitatea preturilor in rapoartele de convergenta ale Comisiei Europene catre Consiliul European.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
In septembrie 2009, Guvernul Boc 1 si-a angajat raspunderea pe un proiect de lege prin care, printre altele, s-a interzis cumulul intre salarii si pensii si s-a proclamat obligativitatea suspendarii contractelor de munca pe o durata de 10 zile (concedii fara plata obligatorii).
2009; ... 2009; ... 2009; ... La data de 30 noiembrie 2009 volumul investitiilor s-a ridicat la 2,1 miliarde Euro (pondere de 8,51% in totalul ISD),
Ne arata 2009 ca un an in care nu s-a facut mare lucru, si asa este.
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
google-analytics.com